18 februari 2009

tillägg

ps. jag vet att jag är korkad. riktigt jävla trög. som tar alldeles för lång tid på mig att fatta. men jag såg på honom och sa, du, vad du än säger så kommer du aldrig kunna lova att det inte kommer hända igen, att jag står där med kuken i handen. så vi är ingenting längre. och jag är uppriktigt skadad av hela den här historien. för den har pågått alldeles, alldeles för länge nu. och fina människor har blivit skadade av mig. förlåt. ds.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Carin, det här verkar ju inte alls bra. Man ska inte ta skit som Grynet säger och du är alldeles för bra för att vara något slag fyrtiofjärdehandsval på det här sättet. Bajs på dem båda två.

En helt annan sak som fick mig på bra humör var att jag hittade ett gammalt myspace-mess som Lykke Li skickat till LF-myspacen för tre år sen och som du måste ha dissat i o m att hon aldrig kom och spelade då. Jätteroligt nu så här i efterhand när hon är typ störst i världen. Hoppas att du vet att du är mer än välkommen tillbaka som musikbokerska till LF när du kommer tillbaka.

Kram på dig

c a r i n sa...

ja jag har insett det nu. och det var så skönt att be honom att dra åt helvete. sån lättnad. du anar inte.

haha jag vet, jag minns det :)